Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Ortopédia.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Ortopédia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ortopedia.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Depresszió

Depresszió

A depresszió nagyon gyakori, bármikor megjelenhet egy ember életében. Minden életkorban és élethelyzetben kialakulhat.HA bármi tünetet észlel magán, azonnal keresse fel orvosát, ezzel a betegséggel nem szabad késlekedni.

Diabétesz

Diabétesz

A Kereső az oldalon sok hasznos link közül válogathat kedvére a diabétesz azaz a cukorbetegek számára leginkább érdekes oldalakon. Sok hasznos információt talál a diabétesz megelőzésére, felismerésére és kezelésére.

Gyógycipő

Gyógycipő

A kereső az oldalon megtalálja a számára leg megfelelőbb lábbelit, legyen az gyógycipő, ortopéd, vagy kényelmi cipő. A linkek közt bárki kiválaszthatja a termékeket kínáló üzletek közül a számára legközelebbit, és a legolcsóbbat. Az oldalon sok hasznos információt és cikket talál a témával kapcsolatosan.

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A kereső az oldalon sok hasznos linket talál a gyógyszertár témakörben. Ezen felül megtalálja itt a bio és gyógynövényboltok oldalait és a természetgyógyászokat is. A különböző gyógyszergyártó vállalatok termékeivel is megismerkedhet.

H1N1

H1N1

A látogató az oldalon sok hasznos linket talál a h1n1 nevű influenzáról. Megtudhatja mivel védekezhet ellene, milyen gyógyszerek és oltások állnak az ön rendelkezésére. Híreket is olvashat a témával kapcsolatban.

Infarktus

Infarktus

Ezen az oldalon a kereső megtalálhatja a betegség megelőzéséhez szükséges tanácsokat, diétákat, étrend kiegészítést, életmód mutatást. Ha már megtörtént a baj, akkor itt megkeresheti a különböző kezeléseket, orvosokat, klinikákat. Legfrissebb hírek a témában, kórleírás, budapesti és megyei kórházak, klinikák, szívcentrumok, gyógyfűrdők, szívritmus szabályozó, magas vérnyomás, érszűkület, szív készítmények gyártói, civil szervezetek, kamarák, privát intézmények és még sok információ, amire szüksége lehet a betegeknek vagy annak aki még nem az.

Optika

Optika

Az oldal linkgyűjteménye tartalmazza az optikáról szükséges információkat. Cégeket találhat itt, melyek szemvizsgálattal valamint kontaktlencsék és szemüvegek forgalmazásával foglalkoznak. Érdekességeket is találhat a csillagászatról, valamint a fénytanról egyaránt.

Parlagfű

Parlagfű

A kereső az oldalon sok hasznos információt talál a parlagfűről. Aki allergiás a parlagfű pollenjeire, az itt megtalálja a számára legjobb gyógymódot, hogy ne kínozza Őt a nátha és a tüsszöges. Itt megtalálja az alternatív megoldásokat, gyógyszereket, orvosokat.

Tuti menü